Et galleri for formidling af glæde.

Som den kunstner jeg er, vil jeg gerne formidle glæde. Men kan man egentlig også sælge glæde? Både ja og nej. Som sådan er glæde ikke en vare, da den opleves indefra. Glæden er allerede i os, som del af vores sande natur. Men i billeder, som er malet i kontakt med sjælen, er der energi tilstede. Når der opstår en kontakt ml. et billede og en beskuer, er der mulighed for et samspil og en åbning ind til det indre rum, hvor glæden bor.
En sjæl til sjæl kontakt.
Den glæde, som jeg formidler gennem mine billeder, er udtryk for den glæde, som jeg oplever i mit liv og er ikke et tankemæssigt projekt. Glæde er liv, nerve og nærvær.
Derfor arbejder jeg ikke ud fra modetrends, men søger det autentiske udtryk understøttet af mine erfaringer som kunstner gennem mere end 30 år.
Min kunstneriske og personlige rejse har i høj grad handlet om at transformere mørke til lys, frygt til tro, tristhed til glæde.

På vej (tuschmaleri i sort ramme med glas 50×70, 2400-)

Vindene (Tuschmaleri i sort ramme med glas 50×70, 2400-)

Jeg køber selv kunst, der personligt siger mig noget. Min oplevelse er, at billeder kan gøre en forskel i ens liv, så det ikke kun er dekoration på en væg, men bliver et personligt møde, som i bedste fald virker healende.
Det er individuelt hvilke billeder, der siger os noget. Her må man mærke efter. Der findes ingen formel. Mørke og dramatiske billeder kan f.eks. også vække glæde og skabe kontakt til det indre rum. Det er med til at gøre kunst spændende, at der ikke som i matematik kun er een løsning, men det er din unikke oplevelse, der er sand.
Derfor behøver man ikke være ekspert for at opleve kunst. Intuition og tillid til det man fornemmer åbner til et rum for oplevelser og refleksioner.


Svæver over vandene (tuschmaleri i ramme, 50×70, 2400-)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar